De Klussenier Herman Bogaards
De Klussenier Herman Bogaards

Veldbloemweg 49
2403 EJ Alphen aan den Rijn

Dien uw offerte-aanvraag in   

0172 60 81 08
06 1255 9642
hermanbogaards@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 68729022

Even voorstellen

Mijn naam is Herman Bogaards. Ik woon in Alphen aan den Rijn samen met mijn vrouw en onze twee dochters. Ik heb het heft in eigen hand genomen en ben mijn eigen klusbedrijf gestart als De Klussenier. Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Alphen a/d Rijn, Gouda, Zoetermeer en Leiden? Ik ben beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.

Met ruim 15 jaar ervaring in de installatiebranche kan ik u volledig van dienst zijn als het gaat om de installatie van C.V. ketels, elektra of water- en gasaansluitingen. Naast mijn werk voerde ik altijd verbouwingen en klussen uit bij familie en bekenden. Hierdoor heb ik mezelf erg breed ontwikkeld.

U kunt mij voor alle werkzaamheden inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van complete badkamers, keukens, toiletten, isolatiewerk, timmerwerk of schilderwerk. Maar ook het plaatsen van kozijnen, het realiseren van extra ruimte op de zolder of het plaatsen van een dakraam en andere klussen in en om het huis. Kortom voor alle grote maar ook kleinere klussen bent u bij mij aan het juiste adres.

Omdat ik kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk vind, heb ik voor de samenwerking met De Klussenier gekozen. Voor u als klant betekent dit dat u geen voorrijkosten betaalt, u één jaar garantie ontvangt op geleverd werk en de mogelijkheid heeft om inspiratie op te doen in de toonzalen bij mijn leveranciers. Als Klussenier kan ik bij verschillende leveranciers materiaal inkopen voor een mooie prijs. En bij een grote verbouwing kan ik de hulp inroepen van mijn collega Klusseniers. Op die manier blijft de garantie gewaarborgd en u heeft maar één aanspreekpunt.

Heeft u andere klussen die u hier niet bij vermeld ziet, belt u mij gerust zodat we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Ik denk graag met u mee en in goed overleg is bijna alles mogelijk. We hebben tenslotte een gezamenlijk doel: tot een mooi resultaat komen waar u als klant gelukkig mee bent!

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...